Salsa Z Papryką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Bell Pepper Salsan spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, kolendrę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Snapper Z Salsą Z Papryki, Snapper Z Salsą Z Papryki, oraz Grillowany stek Tri-Tip z salsą z papryki.
Instrukcje
W 8-lub 9-calowej patelni kwadratowej połącz 1 szklankę grubo posiekanych dojrzałych pomidorów, 1 szklankę grubo posiekanej czerwonej papryki, 2 ząbki posiekanego czosnku i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek. Przykryć szczelnie folią.
Piec w piekarniku 350, aż pomidory zacieru łatwo, 50 do 60 minut.
Wlać mieszankę warzywną do blendera lub robota kuchennego.
Dodaj 1/2 szklanki świeżej kolendry, 1/3 szklanki posiekanej zielonej cebuli, 1 1/2 łyżeczki octu balsamicznego i 1/4 łyżeczki cukru. Wirować, aż grubo pured.