Salsa Z Owoców Tropikalnych
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Salsa z owoców tropikalnych może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 628 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka kawałków ananasa, sok z limonki, papaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Salsa Z Owoców Tropikalnych, Salsa Z Owoców Tropikalnych, oraz Salsa Z Owoców Tropikalnych.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać w szklanej lub plastikowej misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.