Salsa z mango i awokado z pikantnym bekonem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 91 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 272 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz cebulę, mieloną paprykę, boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa z mango i awokado z pikantnym boczkiem, Pikantne imbirowe grillowane udka z kurczaka z salsą z awokado Mango, oraz Pikantny ryż z kurczakiem i babeczką z salsą Mango-awokado (Zwycięzca wyzwania!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia ciastka arkusz z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.