Salsa z kukurydzy, awokado i Czarnej Fasoli

Salsa z kukurydzy, awokado i Czarnej Fasoli
Kukurydza, awokado i Salsa z Czarnej Fasoli wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz paprykę jalapeño, fasolę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Salsa awokado z czarnej fasoli z kukurydzą, Chili z czarnej fasoli i kukurydzy z salsą z awokado, oraz Torty z czarnej fasoli z salsą z awokado i kukurydzy.

Instrukcje

1
Delikatnie wymieszać wszystkie składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia15
Magazyn