Salsa z kukurydzy, awokado i Czarnej Fasoli
Kukurydza, awokado i Salsa z Czarnej Fasoli wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz paprykę jalapeño, fasolę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Salsa awokado z czarnej fasoli z kukurydzą, Chili z czarnej fasoli i kukurydzy z salsą z awokado, oraz Torty z czarnej fasoli z salsą z awokado i kukurydzy.
Instrukcje
Delikatnie wymieszać wszystkie składniki w dużej misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."