Salsa Z Krwistej Pomarańczy I Awokado Z Pestkami Granatu
Krew pomarańczy i Salsa z awokado z pestkami granatu może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 606 kalorii, 10g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, granat, awokado hass, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 220 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Mahi-Mahi z salsą z krwawej pomarańczy, awokado i czerwonej cebuli, Sałatka z awokado i grejpfruta z pestkami granatu, oraz Krwawa Pomarańcza-Granat Mimosas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 47 dolarów.