Salsa Z Grilla

Grillowana Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, liście kolendry, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą, oraz Po prostu Grillowany stek z grillowaną kukurydzą i salsą z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Posmarować kukurydzę, paprykę jalapeo, cebulę i pokroić boki pomidorów lekko sprayem do gotowania. Grill kukurydza i cebula, pokryte pokrywą grill, 15 minut lub aż złoty kolor, obracając od czasu do czasu. W tym samym czasie grilluj pomidory i pieprz jalapeo, przykryte pokrywą grilla, 8 minut lub do momentu pojawienia się śladów grilla, okazjonalnie obracając.
Wyjąć wszystko z grilla i ostudzić 15 minut.
Posiekać ziarna kukurydzy z kolb; wyrzucić kolby. Grubo posiekać cebulę.
Czosnek pulsować i następnie 2 składniki w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Dodaj grillowane pomidory, cebulę i paprykę jalapeo do robota kuchennego, partiami i pulsuj każdą partię, aż do dobrze wymieszanego.
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać z solą i kukurydzą.
Podawać ze skórką wieprzową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.