Przepis Mango Black Bean Salsan jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 55 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mexicorn, mielony kminek, mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Salsa Black Bean & Mango, Salsa Z Czarnej Fasoli Mango, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli Mango.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć fasolę, kukurydza, mango, cebula, kolendra, sok z limonki, sól czosnkowa i kminek. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego