Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy
Black Bean and Corn Salsan to bezglutenowy, bezmleczny, lakto-owo-wegetariański i wegański przystawka. Za 61 centów za porcję przepis ten pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 150 kalorii , 8 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 16 osób. 62 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Allrecipes wymaga octu jabłkowego, oliwy z oliwek, czarnej fasoli i papryki. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 8 godzin i 25 minut . Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 85% , to danie jest wyjątkowe. Burgery z czarnej fasoli i warzyw z salsą kukurydzianą , Pikantny kurczak z salsą z czarnej fasoli i mango oraz Carolina Caviar - Black Bean Salsa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj czarną fasolę, żółtą paprykę, pomarańczową paprykę, zieloną paprykę, czerwoną cebulę, kukurydzę, oliwę z oliwek, czerwony ocet winny, ocet balsamiczny, ocet jabłkowy, sól, kminek, kolendrę, czosnek i ostry sos razem w niereaktywnym pojemniku. Schłodź w lodówce przez noc.