Przepis Salsan z czarnej fasoli i kukurydzy jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 206 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kukurydzy shoepeg, pomidory śliwkowe, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, Corn ' N ' Black Bean Salsa, oraz Salsa Kukurydziana I Czarna Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać czarną fasolę i 11 kolejnych składników; przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.