Salsa z awokado-Mango z pieczoną kukurydzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj salsy z awokado-Mango z pieczonymi chipsami kukurydzianymi. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów wymaga mango, sok z limonki, kolendry i soli koszernej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Pieczona Salsa Tomatillo-Mango z przyprawionymi chipsami Tortilla, Pieczone krewetki Tacos z salsą Mango-awokado, oraz Rozjaśnione Quesadillas kukurydziano-fasolowe z salsą z awokado-Mango-Chipotle (wegetariańska / wegańska).
Instrukcje
Ułóż kliny tortilla w jednej warstwie na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Przykryć kliny sprayem do gotowania; posypać równomiernie 1/8 łyżeczki soli.
Piec w 425 przez 8 minut lub do chrupkości.
Połącz pozostałe 1/8 łyżeczki soli, awokado, mango, posiekaną kolendrę i sok, delikatnie podrzucając.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.