Salsa Z Awokado

Salsa Z Awokado
Salsa z awokado wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 83 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sól, scallion, sok z limonki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, oraz Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa.

Instrukcje

1
Podziel awokado na połowę, usuń pestki, a następnie, używając końcówki ostrego noża, wytnij linie w dół ciała każdej połowy, około 1/4 cala od siebie, a następnie taką samą w poprzek. Obróć połówki awokado na lewą stronę, lub w inny sposób uwolnij jasnozielone kostki do miski, a następnie zanurz się w szalotki, posiekane jalepenos, sól do smaku, sok z limonki i większość kolendry i wrzucić delikatnie wymieszać. Smak, aby zobaczyć, czy więcej soli jest potrzebne przed rozpraszaniem z pozostałą kolendry i biorąc do stołu.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn