Salsa wędzona pomidorowo-Tomatillo
Salsa wędzona pomidorowo-Tomatillo może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oregano, pomidory, zrębki hickory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kurczak wędzony z salsą Tomatillo, Salsa Pomidorowa Tomatillo, oraz Easy Tomatillo Salsa.
Instrukcje
Odrzuć łuski i łodygi pomidorów i przeciąć każdą na pół. Odstawić. Piec holenderski wyłożyć folią i dodać chipsy hickory.
Żetony ciepła, pokryte, na średnim ogniu przez 10 minut lub aż chipy zaczną palić. Ułóż pomidory i pomidory w parowarze warzywnym.
Umieścić mieszaninę tomatillo w patelni wyłożonej folią. Przykryj i zapal 10 minut.
Usunąć mieszaninę tomatillo z patelni i schłodzić do temperatury pokojowej.
Umieść mieszaninę tomatillo, kolendrę i pozostałe składniki w robocie kuchennym. Proces do drobno posiekanego.
Uwaga: Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia; podawać z łyżką szczelinową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.