Salsa W Stylu Restauracji
Salsa w stylu restauracji może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka pomidorów w puszkach, sól, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Restauracja Styl Salsa, Restauracja Styl Salsa, oraz Restauracja Styl Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć pokrojone w kostkę pomidory, całe pomidory, kolendra, cebula, czosnek, jalapeno, kminek, sól, cukier i sok z limonki w blenderze lub maszynce. (Jest to bardzo duża partia. Polecam za pomocą 12-cup Robot kuchenny, lub można przetwarzać składniki w partiach, a następnie wymieszać wszystko razem w dużej misce do mieszania.)
Pulsuj, aż uzyskasz salsę do konsystencji, którą chcesz. Robię około 10 do 15 impulsów. Przetestuj przyprawy z chipem tortilla i dostosuj w razie potrzeby.
Salsę przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.