Salsa W Stylu Restauracji

Salsa W Stylu Restauracji
Salsa w stylu restauracji może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka pomidorów w puszkach, sól, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Restauracja Styl Salsa, Restauracja Styl Salsa, oraz Restauracja Styl Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć pokrojone w kostkę pomidory, całe pomidory, kolendra, cebula, czosnek, jalapeno, kminek, sól, cukier i sok z limonki w blenderze lub maszynce. (Jest to bardzo duża partia. Polecam za pomocą 12-cup Robot kuchenny, lub można przetwarzać składniki w partiach, a następnie wymieszać wszystko razem w dużej misce do mieszania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Pulsuj, aż uzyskasz salsę do konsystencji, którą chcesz. Robię około 10 do 15 impulsów. Przetestuj przyprawy z chipem tortilla i dostosuj w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
4
Salsę przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn