Salsa Verde (Włoski Zielony Sos)

Salsa Verde (Włoski Zielony Sos)
Salsa Verde (Włoski zielony sos) jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 146 g tłuszczu, oraz w sumie 1456 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz liść mięty, musztardę dijon, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pulpety w zielonym sosie (Granatine con salsa Verde), Pollo Con Salsa Verde (Kurczak W Zielonym Sosie), oraz Acciughe Con Salsa Verde (anchois w zielonym sosie).
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia73
Magazyn