Salsa Verde Sałatka kukurydziano-fasolowa

Salsa Verde Sałatka kukurydziano-fasolowa
Sałatka z kukurydzy i fasoli Salsa Verde może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, liście kolendry, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Sałatka salsa z zielonej fasoli i kukurydzy, Salsa Verde Corn Chip Pie, oraz Kurczak i kukurydza Tostadas z Salsa Verde.

Instrukcje

1
Wymieszać salsę, pieprz, kukurydza, fasola, mango i kolendra w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn