Salsa Verde Jajka Benedykt
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać Salsa Verde jaj Benedykta spróbować. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 41g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwek, liście kolendry, Salsa verde i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jajka po benedyktyńsku z czarną fasolą, awokado i salsą, Jajka pieczone z salsą Verde, oraz Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole.
Instrukcje
Przynieś ocet i 1 qt. gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Tymczasem babeczki posmarować masłem. Na wierzchu każdy z plasterkiem boczku.
Zmniejsz ciepło pod wodą do niskiego poziomu. Jajka rozbij pojedynczo do małej miski lub ramekina i wsuń do wody. Gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal ciekłe, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść jajka na babeczki.
Top każde jajko z plasterkiem sera i salsa, oliwki, i zielona cebula.