Salsa Topped Grillowane Burgery Taco

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Salsa Topped grillowane Taco Burgers spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, starą mieszankę przypraw el Taco, starą el 'n chunky salsę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery Taco z salsą Tomatillo, Marynowane Pieczarki Z Grilla, oraz Tartar-Topped Grillowane Hamburgery Z Łososia.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać wołowinę i mieszankę przypraw taco. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 3/4 cala grubości.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 13 do 15 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików czyta 71°. Top każdy patty z plasterkiem sera. Gotować od 1 do 2 minut dłużej lub aż ser zacznie się topić.
Podawać w bułkach z awokado i salsą. Top z posiekanym chile.