Salsa Tomatillo
Tomatillo Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 34 grosze za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz kolendrę, ząbki czosnku, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo przecierane pomidory, chile, cebula, czosnek, woda i 1 łyżeczka soli w blenderze.
Przenieść do dużej ciężkiej patelni i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, o 15 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, następnie wymieszać kolendrę, sok z limonki i sól do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.