Salsa Snapper
Salsa Snapper wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 3,06 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 205 kalorii, 28g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sok z limonki, beztłuszczowy jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Czerwony Snapper Z Salsą Cytrusową, Czerwony Snapper z salsą cytrusową, oraz Czerwony Snapper Z Salsą Mango.
Instrukcje
Usuń łuski i jedwabie z kukurydzy. Pokryć 3 duże kawałki wytrzymałej folii aluminiowej sprayem do gotowania. Owiń każde ucho kawałkiem folii. Przekręć folię na każdym końcu.
Piec w 500 przez 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Pokrój kukurydzę z kolby i umieść w średniej misce.
Dodaj pomidora, cebulę, 1/2 szklanki kolendry i następne 3 składniki; dobrze wymieszać.
Umieścić 1 filet rybny na każdym z 4 dodatkowych dużych kawałków wytrzymałej folii aluminiowej pokrytej sprayem do gotowania.
Połącz jogurt, czosnek w proszku i sól; rozprowadź równomiernie po obu stronach filetów.
Łyżka mieszanki kukurydzy równomiernie na filety. Owinąć każdy filet bezpiecznie, uszczelniając krawędzie.
Piec w temperaturze 450 przez 20 do 25 minut. Rozpakować filety; posypać pozostałą 1/4 szklanki kolendry.
Podawać z plasterkami limonki, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem. Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku