Salsa Ranchera
Salsa Ranchera może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz liście oregano, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Salsa Ranchera, Salsa Ranchera, oraz Salsa Ranchera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Ułóż pomidory i chiles na folii aluminiowej wyłożonej brojlerów skórki do góry. Broil, aż ich skóry zaczynają char i kurczyć, o 10 do 12 minut lub dopóki są miękkie.
Przełożyć pomidory i chili do blendera, puree i odstawić.
Rozgrzać oliwę w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości, 2 do 3 protokół. Wymieszać w oregano, kminek i sos Worcestershire.
Dodać przecier pomidorowy i dusić, aż sos jest lekko zagęszczony i smaki mają mieszane, 10 protokół. Doprawić solą.
Podawać z różnymi frytkami i warzywami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.