Salsa Rabarbarowa

Salsa rabarbarowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, korniszony, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chipotle Rabarbar Salsa, Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą, oraz Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pietruszkę, kapary, korniszony, czosnek, gładką musztardę i ziarnistą musztardę.
Ubij, aby zmiksować, następnie dodaj ocet, sok z cytryny i oliwę z oliwek i dobrze połącz. Smak do przypraw i dodać sól i pieprz, w razie potrzeby.
Połóż rabarbar na płaskiej powierzchni. Użyj ostrego noża, aby przeciąć łodygi na "rund" o grubości od 3/4 do 1 cala.
Rozgrzać dużą patelnię, na średnim ogniu, i dodać olej rzepakowy. Gdy olej zacznie lekko palić, obniż ogień i dodaj rabarbar. Wymieszać, aby pokryć kawałki olejem. Doprawić solą i dodać miód. Wymieszać, aby zmiksować. Gotować jeszcze minutę, aż kawałki lekko zmiękną. Natychmiast przełożyć rabarbar do miski z salsą. Wrzucić do blend i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.