Salsa Puree
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Puree Salsan spróbować. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 2 i koszty 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz czosnek, chipotle chiles w adobo, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Steki z kalafiora i Purée z salsą Orzechowo-Kaparową, Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, oraz Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej).