Salsa Prażona-Kukurydziana
Przepis pieczona-kukurydza Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Na 2,08 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Udaj się do sklepu i odbierz chili, kłosy kukurydzy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsa Kukurydziana Pieczona, Salsa Kukurydziana Pieczona, oraz Salsa Kukurydziana Pieczona.
Instrukcje
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Łuski kukurydzy i usunąć jedwab.
Kukurydzę i cebulę posmarować olejem.
Przykryć i grill kukurydza i cebula 4 do 6 cali od średnio gorącego ciepła 5 minut.
Cebulę wyjąć z grilla; odstawić. Obróć kukurydzę. Przykryć i grill o 15 minut dłużej, obracając dwa razy, aż do miękkości.
Wyjąć kukurydzę z grilla; ostudzić 20 minut.
Odetnij kukurydzę z uszu.
Cebulę pokroić w plasterki.
Mieszamy kukurydzę, cebulę i pozostałe składniki.