Salsa pomidorowa z awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka awokado, liście kolendry, zieleni scallion, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, Salsa Pomidorowa Z Awokado, oraz Salsa Z Awokado-Pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwszy
2
Pomidory pokroić na pół i zebrać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Nasiona
3
Pokroić w 1/2-calową kostkę i umieścić w misce do serwowania.
Dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać, aby równomiernie wymieszać. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby. Użyj zgodnie z zaleceniami w przepisie lub podawane z dowolnym rodzajem grillowanego mięsa, owoców morza lub warzyw.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.