Salsa Pomidorowa Z Awokado

Salsa Pomidorowa Z Awokado
Salsa pomidorowa z awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka awokado, liście kolendry, zieleni scallion, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, Salsa Pomidorowa Z Awokado, oraz Salsa Z Awokado-Pomidorem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwszy
2
Pomidory pokroić na pół i zebrać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
NasionaNasiona
3
Pokroić w 1/2-calową kostkę i umieścić w misce do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Drugi
5
Dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać, aby równomiernie wymieszać. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby. Użyj zgodnie z zaleceniami w przepisie lub podawane z dowolnym rodzajem grillowanego mięsa, owoców morza lub warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
WarzywaWarzywa
Owoce MorzaOwoce Morza
MięsoMięso
6
Smak
7
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia33
Magazyn