Salsa pomidorowa, kukurydziana i winogronowa
Przepis pomidorowa, kukurydziana i winogronowa Salsa może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, kukurydzę z kernela, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna sałatka z awokado i winogron / Salsa, Salsa Z Pomidorów Kukurydzianych, oraz Łosoś z salsą kukurydziano-pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj pomidory, winogrona, ogórek i kukurydzę.
W małej misce ubić sok z cytryny, olej i pietruszkę trzepaczką do wymieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać do mieszanki kukurydzy; wrzucić.
Przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut przed podaniem.