Przepis pomidorowa, kukurydziana i winogronowa Salsa może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, kukurydzę z kernela, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna sałatka z awokado i winogron / Salsa, Salsa Z Pomidorów Kukurydzianych, oraz Łosoś z salsą kukurydziano-pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj pomidory, winogrona, ogórek i kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Winogrona
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej misce ubić sok z cytryny, olej i pietruszkę trzepaczką do wymieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać do mieszanki kukurydzy; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować DeLoach Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.