Salsa z pomidorów, kukurydzy i awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, oliwki, pomidory roma i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Placki kukurydziane z pomidorami awokado Salsa, Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych Awokado Salsa, oraz Sałatka Z Awokado, Pomidorów I Kukurydzy / Salsa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.