Salsa Pomidorowa Dymna

Salsa Pomidorowa Dymna
Przepis Smoky Tomato Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 67 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz wióry drzewne, sól, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa dymna pomidorowo-pieprzowa, Smoky Tomato-Chipotle Salsa, oraz Grillowany łosoś z dymną salsą pomidorową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
2
Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do niskiego poziomu i pozostawiając jedną stronę bez ciepła. Utrzymuj temperaturę grilla na poziomie 200 do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Ułożyć zrębki na rozgrzanych węglach.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
4
Umieść jednorazową patelnię z folii aluminiowej na nieogrzewanej stronie grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
PatelniaPatelnia
5
Wlać 2 szklanki wody na patelni. Wieszak na grill z natryskiem do gotowania i miejsce na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
PatelniaPatelnia
6
Umieścić pomidory i pieprz na ruszcie grillowym na patelni foliowej po nieogrzanej stronie. Zamknąć pokrywę; gotować 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Pomidory i pieprz wyjąć z grilla; wyrzucić łodyżkę z pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Umieść pomidory, pieprz, sok z limonki, majeranek i czosnek w robocie kuchennym; proces 1 minutę lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajeranekMajeranek
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
9
Wlać mieszaninę do średniej miski; wymieszać cebulę, kolendrę i sól. Przykryć i schłodzić co najmniej 45 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn