Salsa Pieczona W Czerwonej Wstążce
Przepis czerwona wstążka pieczona Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny. Ta przystawka ma 14 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki chipotle, cebula, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 29%. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij rondel wodą, wymieszaj suszoną paprykę chipotle i doprowadź do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż papryka są miękkie, o 30 protokół.
Odcedzić i ostudzić. Gdy papryka jest chłodna, usuń łodygi, pokrój paprykę i usuń nasiona. Odstawić paprykę na bok.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Grilluj pomidory na gorącym ruszcie, aż skóra poczernieje i zacznie się obrać, obracając pomidory często, aby poczernić wszystkie strony, około 10 minut. Odstawić grillowane pomidory do ostygnięcia.
Umieść grillowane pomidory, paprykę chipotle, żółtą cebulę, biały ocet, sól, czarny pieprz i sok z limonki w maszynce; pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj, aż prawie puree.
Przechowywać w lodówce, aż smaki się mieszają, co najmniej 2 godziny na noc.