Salsa Owocowa Z Cynamonowymi Chipsami Tortilla
Salsa owocowa z chipsami tortilla cynamonowa to przepis bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański, składający się z 24 porcji. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka zawiera 263 kalorie , 3 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką jabłka, kiwi, olej i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Niewiele osób tak naprawdę lubiło to amerykańskie danie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 26% , to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Salsa truskawkowo-awokado z chipsami z tortilli cynamonowej , Salsa truskawkowo-mango z chipsami z tortilli cynamonowo-cukrowej i Salsa owocowa z chipsami cynamonowymi .
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników; przykryj i schładzaj przez 20 minut lub do momentu podania.
Na patelni elektrycznej lub we frytkownicy rozgrzej olej do temperatury 375°.
Przekrój każdą tortillę na pół; każdą połówkę pokroić na 10 pasków. Smażyć paski, po kilka na raz, z obu stron na jasnozłoty kolor.
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Połącz cukier i cynamon; posypać paski i wymieszać.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV ONEHOPE Brut. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![NV ONEHOPE Brut]()
NV ONEHOPE Brut
Wino musujące ONEHOPE California Brut Champagne ma jasną barwę i aromaty świeżego zielonego jabłka i nektarynki z nutą świeżego upieczonego chleba. Wyraźne, intrygujące, świeże owoce przypominające soczystą brzoskwinię, słodkie jagody i gruszkę pozostają na talerzu, zakończone kremowymi i orzeźwiającymi bąbelkami. Wino musujące Brut można łączyć z przystawkami, owocami morza, sushi, a także szeroką gamą deserów i serów.