Salsa na ciepło i Ostro
Przepis na ciepłe i pikantne Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 106 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz ząbki czosnku, sól, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Ultimate Warm Salsa, Dorsz z ciepłą salsą z awokado, oraz Ciepła Salsa Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki doprowadzić do wrzenia w rondlu na średnim ogniu; dodać pomidory i zielone chiles i pozostałe składniki. Powrót do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Podawać na ciepło z chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.