Salsa Melonowo-Ananasowa

Salsa Melonowo-Ananasowa
Salsa melonowo-ananasowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 82 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ananasa, sól i pieprz, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowane krewetki z salsą Melonowo-ananasową, Krewetki, melony i ananasy Kabobs, oraz Salsa Melonowa.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj melon, ananas, paprykę, cebulę, imbir, jalapeo i sok z cytryny lub limonki. Dobrze wymieszać, przykryć i schłodzić przez co najmniej 30 minut lub do 6 godzin. Tuż przed podaniem wymieszać miętę i olej, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AnanasAnanas
ImbirImbir
CytrynaCytryna
MelonMelon
CebulaCebula
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać na zimno.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn