Salsa meksykańska II
Meksykański Salsan II może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 33 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka papryki serrano, czosnek, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska), Salsa Meksykańska, oraz Salsa Meksykańska.
Instrukcje
Umieść pomidory roma (śliwkowe) i paprykę serrano w średnim rondlu na średnim ogniu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 15 minut.
Zdjąć z ognia i odsączyć.
Umieść pomidory roma, paprykę serrano, cebulę, kolendrę i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym. Puree około 30 sekund, lub do pożądanej konsystencji.
Przelać do średniej miski i soli do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."