Salsa Mango LaWanna na filetach z tilapii
LaWanna ' s Mango Salsan na filetach Tilapia wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 36g białka, oraz 4G tłuszczu. Na $4.95 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz filety tilapia, ananas, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Grillowane filety z łososia z salsą Mango-ogórek, Tilapia z salsą Mango, oraz Tilapia grillowana z salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, wrzucić razem ananasa, truskawki, kiwi, mango, pomidory, kolendra, i ocet balsamiczny.
Spryskaj patelnię sprayem do gotowania i podgrzej na średnim ogniu.
Posypać filety tilapia z przyprawioną mieszanką pieprzu i smażyć na patelni, aż ryba stanie się biała i nieprzezroczysta, 2 do 3 minut na stronę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.