Salsa kurczak papryka
Jeśli masz w pobliżu 50 minut do spędzenia w kuchni, Salsa papryka kurczaka może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako meksykańskie danie główne. Jeśli masz camargue ryż, papryka, kurczak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest doskonałe. Dziś Kolacja: Kurczak z pieczoną papryką i salsą Verde, Kotlet schabowy Salsan i papryka, oraz Faszerowana papryka z salsą z zielonych pomidorów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotuj ryż przez 25 minut, aż będzie miękki. W międzyczasie piekarnik rozgrzać do 220C / wentylator 200C / Gaz
Paprykę pokroić w plasterki i pokroić nasiona. Lekko oliwa, następnie piec (z pokrywkami) w blaszce do pieczenia przez 12 min.
Odcedzić ryż i wymieszać z salsą, kurczakiem, fasolą, cheddarem i kolendrą. Doprawić do smaku. Wyjmij paprykę z piekarnika, a następnie napełnij mieszanką ryżową. Nałożyć pokrywki, a następnie piec przez 10 min. Wycisnąć na klinach limonki i podawać z sałatką z awokado.