Salsa Kukurydziana Z Grilla
Grillowana kukurydziana Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 59 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Jeśli masz ocet jabłkowy, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, oraz Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij czajnik zupy dwie trzecie pełną wodą; doprowadzić do wrzenia.
Dodać kukurydzę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż ostry-przetargu.
Usunąć kukurydzę; lekko ostudzić.
Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; używając długich szczypiec, lekko pokryj stojak do grilla. Grill kukurydza, squash, czerwona papryka i cebula, pokryte, na średnim ogniu przez 8-10 minut lub aż lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
Pokrój kukurydzę z kolb; pokrój kabaczka, czerwoną paprykę i cebulę na kawałki wielkości kęsa.
Umieścić warzywa w dużej misce; dodać pomidora.
W małej misce, ubić składniki vinaigrette.
Wlać warzywa; wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Podawać z łyżką szczelinową.