Grillowana kukurydziana Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 59 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Jeśli masz ocet jabłkowy, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, oraz Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij czajnik zupy dwie trzecie pełną wodą; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
2
Dodać kukurydzę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż ostry-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Usunąć kukurydzę; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; używając długich szczypiec, lekko pokryj stojak do grilla. Grill kukurydza, squash, czerwona papryka i cebula, pokryte, na średnim ogniu przez 8-10 minut lub aż lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Nóż Do Obierania
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Pokrój kukurydzę z kolb; pokrój kabaczka, czerwoną paprykę i cebulę na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Nóż Do Obierania
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Umieścić warzywa w dużej misce; dodać pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
W małej misce, ubić składniki vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.