Salsa Kukurydziana Z Grilla

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać grillowanej kukurydzy Salsan spróbować. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, paprykę Jalapeno, kukurydzę z uszami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, oraz Po prostu Grillowany stek z grillowaną kukurydzą i salsą z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Lekko pokryć kolby kukurydzy sprayem do gotowania.
Kukurydza Grill, pokryte pokrywą grill, 15 do 20 minut lub aż złoty kolor brązowy, obracając co 5 minut.
Wyjąć z grilla; ostudzić 15 minut.
Trzymaj każdą grillowaną kolbę pionowo na desce do krojenia; ostrożnie przyciąć w dół, tnąc jądra z kolby. Wyrzucić kolby; umieścić ziarna w dużej misce. Delikatnie wymieszać pomidory i kolejne 5 składników. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania, w razie potrzeby.
Jeśli jest schłodzona, pozostawić mieszaninę kukurydzy w temperaturze pokojowej przez 30 minut. Obrać i posiekać awokado; wymieszać z mieszanką kukurydzy tuż przed podaniem.
Podawać z chipsami tortilla, w razie potrzeby.