Salsa kukurydziana, pomidorowa i awokado

Salsa z kukurydzy, pomidorów i awokado może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, ocet balsamiczny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa ze świeżej kukurydzy, pomidorów i awokado, Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych Awokado Salsa, oraz Sałatka Z Awokado, Pomidorów I Kukurydzy / Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łuskać kukurydzę i kroić ziarna z kolby. Nasiona gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 7 do 10 minut lub do miękkości.
Połącz kukurydzę, pomidory i pozostałe składniki w misce, mieszając do wymieszania.
Resztki salsy podawaj z chipsami tortilla lub z grillowanym kurczakiem w tortilli z mąki na aromatyczny okład.