Salsa kukurydziana i kolendra
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kukurydzy i kolendry Salsan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka uszu grillowana kukurydza, oliwa z oliwek, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cilantro Crabcakes with Dijon Corn Salsa, Kolendry Kukurydziane Z Pieczoną Salsą Z Cukinii, oraz Polędwica kolendrowo-czosnkowa z pikantną kukurydzianą salsą.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć salsa, kolendra, sok z limonki, oliwa z oliwek, sól, i kukurydza.
Podawać z chipsami tortilla.