Salsa kukurydziana i czarna fasola z serem Feta to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, Salsa Kukurydziana Z Czarnej Fasoli, oraz Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy (niskotłuszczowa) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.