Salsa kukurydziana i awokado
Kukurydza i awokado Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 318 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Salsa Kukurydziana Z Awokado, Salsa Z Awokado I Kukurydzy, oraz Salsa Z Awokado I Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kukurydzę w dużym garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż jądra będą miękkie, ale chrupiące, o 5 protokół.
Odcedzić i schłodzić w zimnej wodzie. Użyj noża do zeskrobywania ziaren z kolb.
Umieścić ziarna w średniej misce. Wymieszaj awokado, czerwoną cebulę, paprykę i czosnek.
Dodaj kminek, płatki czerwonej papryki i oregano.
Wymieszać z octem, oliwą z oliwek i sokiem z limonki. Doprawić solą i pieprzem.