Smooth Poblano Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, woda, awokado hass, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przepis Na Gładką Salsę Verde, Poblano-Salsa Ogórkowa, oraz Pieczone Poblano i Salsa Caper.
Instrukcje
1
Umieść kolendrę, czosnek, sól, papryka poblano, papryka jalapeno, papryka serrano, sałata, awokado, oliwa z oliwek i woda w blenderze. Puree aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Meksykańskie Chorizo Wieprzowe
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.