Salsa Fresca

Salsa Fresca
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsa Frescan spróbować. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz gałązki kolendry, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo), Salsa Fresca, oraz Salsa Fresca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W misce do mieszania, połączyć wszystkie składniki razem. Rzuć dokładnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn