Salsa Feta

Salsa Feta
Feta Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 49 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, oliwki kalamatan, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Awokado Feta Salsa, Awokado Feta Salsa, oraz Awokado-Salsa Feta.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki aż do dobrze wymieszane.
2
Podawać z chipsami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn