Salsa di Parmigiano
Salsa di Parmigiano jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 4 godziny i 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oregano, pieprzu, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bakłażan Wszystkie Parmigiano, Atkins Broccoli Parmigiano, oraz Grzyby i Parmigiano Bruschetta.
Instrukcje
Usuń skórkę z serów i posiekaj sery na szorstkie kawałki o grubości 1 cala.
Umieść ser w robocie kuchennym z czosnkiem, oregano i płatkami czerwonej papryki i pulsuj, aż zmniejszy się do wielkości drobnego żwiru grochowego. Wymieszać z zieloną cebulą, oliwą z oliwek i czarnym pieprzem i ponownie pulsować. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 4 godziny przed użyciem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.