Salsa Cukiniowo-Marchewkowa

Salsa Cukiniowo-Marchewkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Salsan z cukinią i marchewką. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 182 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy tortilla, sok z limonki, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Cukinią, Muffinki Marchewkowe Z Cukinią, oraz Cukinia Marchew Saute.

Instrukcje

1
Wrzucić razem pierwsze 12 składników w dużej misce. Przykryć i schłodzić 1 godzinę, w razie potrzeby, lub do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Podawać z różnymi chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn