Salsa Brzoskwiniowo-Ogórkowa

Salsa Brzoskwiniowo-Ogórkowa
Salsan brzoskwiniowo-ogórkowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bazylię, ogórek, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Salsa brzoskwiniowo-ogórkowa, Salsa brzoskwiniowo-ogórkowa, oraz Grillowany kurczak z salsą z ogórków brzoskwiniowych dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn