Salsa Brzoskwiniowa

Zapomnij o wychodzeniu do jedzenia lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz meksykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Salsan brzoskwiniowy w domu. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 7 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 439 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka, cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Salsa Brzoskwiniowa, Salsa Brzoskwiniowa, oraz Salsa Brzoskwiniowa.
Instrukcje
Umieść posiekane brzoskwinie, szalotki i jalapeños w misce robota kuchennego.
Dodać pozostałe składniki. Pulsuj 2-3 razy, wystarczy, aby większość kawałków była mała i dobrze łączyła salsę. Nie upłynniać go.
Salsę umieścić w misce i przykryć.
Odstawić na godzinę przed podaniem, aby składniki czasu do stopienia.
Podawać z frytkami, z rybą, wieprzowiną lub kurczakiem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje do salsy. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.