Salsa Borracha
Salsa Borracha może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Salsa Borracha, Salsa Borracha, oraz Salsa Borracha (Pijana Salsa).
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Gotować chiles w suchej patelni saute na dużym ogniu toczenia stale aż lekko tosty, o 2 protokół.
Wyjąć z ognia i gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, przeciąć je na pół i usunąć nasiona. Rozdrzyj je na małe kawałki i dodaj do blendera.
Dodaj sok pomarańczowy, tequilę, czosnek i oliwę z oliwek do blendera. Puree salsa i dodać go do tej samej patelni saute używane do tosty chiles. Gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Doprawić salsę solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Całkowicie fajne.
Przełożyć do miski i udekorować pokruszonym serem anejo.