Salsa Black Bean ' N Olive
Przepis Black Bean ' N Olive Salsan jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, sok z limonki, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony Łosoś Z Salsą Z Czarnych Oliwek, Okoń morski z salsą pomidorową i czarną oliwką, oraz Pieczony łosoś z salsą z czarnych oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacieru 1/2 szklanki fasoli w średniej misce.
Dodać pozostałe fasolki wraz z pozostałymi składnikami; dobrze wymieszać.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Sos do maczania świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Markus Huber Sparkling rosé z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Markus Huber Sparkling Rose]()
Markus Huber Sparkling Rose
Jasny łososiowy kolor z czerwonawym złotem gra lekkiego, Delikatnego, persistet musseux, delikatny, świeży i bardzo ożywczy nos, owoce i przyprawy z nutami świeżych wiśni i leśnych jagód, wyrafinowana nuta cytrusów. Wytrawne, owocowe, ale kremowe na podniebieniu, drobno tkane z elegancką kwasowością i ekstraktem mineralnym, bardzo harmonijna struktura.