Salsa

Salsa
Przepis Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, kolendra, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), oraz Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa.

Instrukcje

1
Dodaj wszystkie składniki do średniej miski. Rzucać, aby połączyć. Łyżka do naczynia i odstawić na 15 minut do mieszania smaków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn